background
Disclaimer

We hebben deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. Helaas kunnen we niet garanderen dat alle informatie altijd correct en actueel is.

Hoewel we er alles aan doen om misbruik te voorkomen, kunnen we niet aansprakelijk gesteld worden voor informatie die door derden op onze website is geplaatst of via de website wordt verzonden. Bovendien kunnen we ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze website.

Onze website bevat links of verwijzingen naar websites van derden, of aanbevelingen naar de diensten van derden. Omdat wij geen invloed hebben op de inhoud van dergelijke websites of uitvoering van de dienstverlening, kunnen wij niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie die op dergelijke websites wordt gegeven of instaan voor de uitvoering van de dienstverlening.

Alle content op onze website is eigendom van Osago. De content mag op geen enkele wijze worden gebruikt tenzij hiervoor expliciet en schriftelijk toestemming voor is gegeven door een directielid van Osago.

Back to top of page